Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

«Ένα βιβλίο ταξιδεύει» στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Μια πρωτότυπη δράση με τίτλο «Ένα βιβλίο ταξιδεύει» πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο μετρό. Στόχος της δράσης είναι να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού με περισσότερα βιβλία και να αποκτήσουν τα παιδιά, και κυρίως όσα ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πρόσβαση στη γνώση και την ψυχαγωγία.

Στο πλαίσιο της δράσης, ένας ολόκληρος συρμός της γραμμής 2 του μετρό (κόκκινη γραμμή) έχει μεταμορφωθεί σε εικονική βιβλιοθήκη με καθημερινά δρομολόγια για έναν ολόκληρο μήνα. Οι επιβάτες του μετρό έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην προσπάθεια, «βοηθώντας» τα βιβλία να φτάσουν στη βιβλιοθήκη του Δικτύου, με αφετηρία τον συρμό-βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα, για να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του Δικτύου με περισσότερα βιβλία, οι επιβάτες μπορούν να φωτογραφίσουν στοιχεία της εικονικής βιβλιοθήκης που βρίσκονται εντός του συρμού και να την ανεβάσουν με ή χωρίς μήνυμα στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram με hashtag #enavivliotaxidevei.

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού καλεί, όσους θέλουν να βοηθήσουν, να ποστάρουν σχετικές φωτογραφίες με το hashtag #enavivliotaxidevei κάνοντας παράλληλα tag το προφίλ του Δικτύου στο Instagram ( @diktio ).

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτή, καθώς και για το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στην ειδική ιστοσελίδα http://enavivliotaxidevei.gr.

Να με κι εγώ στον πιο όμορφο συρμό του μετρό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου