Σελίδες

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

«Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα» με Λευτέρη Ελευθερίου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Μαρκόπουλο

 


Update: Μετά τα συνεχόμενα sold out, παράταση παραστάσεων και τις Κυριακές του Νοεμβρίου!

Update2: Και του Δεκεμβρίου!

Γνωστός ως «Άνθρωπος-Ορχήστρα» για την ικανότητά του να παίζει πολλά μουσικά όργανα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα υποδεχτεί φέτος όσους αγαπάνε τη μουσική, το θέατρο και τις τέχνες σε έναν χώρο δικής του «έμπνευσης», που καθρεφτίζει την πληθωρική του προσωπικότητα: Παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις θα περιμένουν φέτος μικρούς και μεγάλους στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Το παιδικό πρόγραμμα εγκαινιάζεται τον Οκτώβριο με τη μουσική παράσταση: «Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» για τέσσερις Κυριακές: 10, 17, 24, 31 Οκτωβρίου. Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ως Άνθρωπος-Ορχήστρα υποδέχεται τον πολυτάλαντο δημοφιλή ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου ως Αλφαβητούλη, έναν απίθανο χαρακτήρα που αναζητά τον πιο μελωδικό τρόπο για να μάθει τα γράμματα της Αλφαβήτας και τα μυστικά τους. Ο Αλκιβιάδης φορτώνεται τα μουσικά του όργανα και παρέα με τον Λευτέρη μετατρέπουν κάθε γράμμα της Αλφαβήτας σε νότες, ιστορίες, τραγούδι και ρυθμό. Πιστοί τους σύμμαχοι και βοηθοί: τα παιδιά που παρακολουθούν και συμμετέχουν ενεργά στη δράση του έργου!

Η παράσταση βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο Μια τρελή τρελή ΑΒ της Ράνιας Μπουμπουρή, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, και συγκαταλέγεται στα μπεστ σέλερ της παιδικής λογοτεχνίας.


Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα

Λευτέρης Ελευθερίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Έναρξη: Κυριακή 10 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή
Ώρα: 12:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Η παράσταση μπορεί να συναντήσει τα παιδιά και στο σχολικό τους περιβάλλον. Υποδεχόμαστε σχολεία ή τάξεις σχολείων και ταξιδεύουμε στα σχολεία κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς και εκπροσώπους. Τηλ. επικοινωνίας: 6977.255788

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ωδείο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, ΤΚ 19003
Τηλ.: 22990.40906, 6977.255788
Πώληση εισιτηρίων αποκλειστικά online στο Viva.gr:

Ο χώρος λειτουργεί ως COVID-FREE (αμιγής) και εναρμονίζεται με την Απόφαση του ΥΠ.ΠΟ.Α. 14/9/2021 Α.Π. 434736. Για την είσοδό τους στην παράσταση οι θεατές άνω των 12 ετών πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης και κάτω των 12 ετών Δήλωση Αρνητικού Self-Test. Η αίθουσα τηρεί όλους τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από την εξάπλωση του COVID-19. Η τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας των θεατών είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευσή τους και κατά την παραμονή τους στον χώρο.

Πηγή: https://diastixo.gr/allestexnes/mousiki/16927-treli-alfavita






Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου