Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Διασκέδασαν οι πολίτες του Αμαρουσίου με την παράσταση «3 λαλούν και 2 χορεύουν»

Αναδημοσίευση από το site thessi.gr: http://www.thessi.gr/?p=215263Ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα σε με μια άκρως χιουμοριστική βραδιά - διασκέδασαν οι πολίτες του Αμαρουσίου με την παράσταση «3 λαλούν και 2 χορεύουν» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2017 προσφέροντας ανάσες πολιτισμού και ψυχαγωγίας. 

Ένα μουσικό πρόγραμμα, με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, τη Νεφέλη Παπαδερού, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την Τατιάνα Καλαντζή και τους Sleeping Band που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους που είχαν την τύχη να απολαύσουν αυτή την μοναδική παράσταση η οποία βασίζεται στην αναβίωση του Αναψυκτηρίου, όπως το ξέραμε, με μια σημερινή φρέσκια ματιά. Σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60s έως σήμερα…
Το πρόγραμμα άνοιξε η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Μία τρελή αλφαβήτα», βασισμένη στο best seller της Ράνιας Μπουμπουρή.

Στο κατάμεστο Αμαλίειο θέατρο παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας.

Πηγή: http://www.thessi.gr/?p=215263

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου