Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η Σιλβί και ο Ασμάνθρωπος, του Τιμ Μπάιντινγκ


Είναι κάποια βιβλία που, ενώ αξίζουν πολύ, περνούν απαρατήρητα. Όπως αυτό εδώ, που είχα τη χαρά να μεταφράσω πριν από λίγα χρόνια. Ατμοσφαιρικό, με πλούσια φαντασία και πολλή περιπέτεια. Και είναι πλέον στις προσφορές των Εκδόσεων Ψυχογιός, στη μισή τιμή. Αναζητήστε το!

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/22810

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/01/2011
Σελίδες : 408
Ηλικία : 9-11
Μεταφραστής : Ράνια Μπουμπουρή

Η νεαρή Σιλβί ζει µε το σκύλο της, τον κύριο Τζάκσον, και τον εκκεντρικό πατέρα της, µουσικό και εφευρέτη παράξενων µουσικών οργάνων. Μια µέρα, γυρίζοντας από το σχολείο, βρίσκει στον καθρέφτη του µπάνιου ένα µήνυµα γραµµένο µε οδοντόπαστα. κάποιος έχει απαγάγει τον µπαµπά της. Το ίδιο βράδυ, η Σιλβί δέχεται µια τροµακτική επίσκεψη από ένα πλάσµα που αναζητά κάτι και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει… Η Σιλβί ανακαλύπτει έναν κόσµο γεµάτο µαγεία αλλά και κινδύνους. Με τη βοήθεια των φίλων της πρέπει να σταµατήσει τον Ασµάνθρωπο, που έχει κλέψει τις λαλιές των ζώων ώστε να τις χρησιµοποιήσει για τους δικούς του σατανικούς σκοπούς.
Μια ατμοσφαιρική περιπέτεια φαντασίας, γεμάτη ήχους και μελωδίες.

5 σχόλια αναγνωστών και κριτικών βιβλίων

  • photoευα

    Απλά τέλειο!
  • photoΑσημίνα Παπαιωάννου

    Φανταστικό μυθιστόρημα , γεμάτο μυστήριο και μαγεία. Αναμφίβολα τέλειο, είμαι χαρούμενη που υπάρχουν ακόμα συγγραφείς που δημιουργούν συναισθήματα όπως στις τηλεοράσεις. Μοναδικό! Πράγμα που σημαίνει εντυπωσιακό! Κάνει τον αναγνώστη να ζει μέσα στην εκπληκτική ιστορία. Αυτός είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας. Μπράβο!!
  • photoAMAZON.COM

    Μια συγκλονιστική ιστορία γεμάτη μαγεία και μουσική, καθώς η Σιλβί πρέπει να νικήσει τον τρομερό Ασμάνθρωπο.
  • photoTHE SOUTH WALES ARGUS

    Ένα συναρπαστικό και ευρηματικό ανάγνωσμα.
  • photoΛίτσα Ψαραύτη, συγγραφέας

    Φανταστικό μυθιστόρημα, ατμοσφαιρικό, καλογραμμένο, με πλούσια γλώσσα, σασπένς και χαρακτήρες με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν οι αναγνώστες. Δυνατοί διάλογοι, γρήγορη εναλλαγή εικόνων και καλή δομή. Εκείνο που κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει είναι η πρωτοτυπία του και τα ωραία μηνύματά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου