Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

"Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα" στο Avenue

Η παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» θα πραγματοποιηθεί στις 12, 19, 26 Ιουνίου & 3 Ιουλίου στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Avenue. Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή, έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!
Κατά τη διάρκεια της παιδικής συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα κ.ά. και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα. Τέλος, θα προβάλλονται ειδικά επεξεργασμένα βίντεο και slide show του βιβλίου, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτας μαζί με τους καλλιτέχνες.

Παρασκευές 12, 19, 26 Ιουνίου & 3 Ιουλίου 2015
Διάρκεια: 75’

Γενική είσοδος: 5€. Εισιτήρια προπωλούνται στο Voltaki Snack στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα.
Η προσέλευση αρχίζει στις 19:30. Έναρξη: 20:30.


*Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα (Λεωφ. Κηφισίας 374, Χαλάνδρι) λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες.  Σε όλους τους οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες & ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση.

Από την παράσταση στις 12-06-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου