Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα: το ΔέλταΒιντεάκι για το γράμμα Δέλτα από την "Τρελή τρελή ΑΒ", το οποίο μας κάνει την τιμή κι ερμηνεύει ο Διονύσης Σαββόπουλος. Η μουσική είναι του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και οι εικόνες της Χρύσας Σπυρίδωνος. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ένα άλφα που όλο κάπου πάει και τρυπώνει, ένα βήτα που βιάζεται να πάει βόλτα, ένα γάμα που διαρκώς η κοιλιά του γουργουρίζει… Μα τι αλλιώτικη, τι αστεία που είναι αυτή η Αλφαβήτα! Η βραβευμένη αυτή συλλογή περιέχει 25 σπιρτόζικα ποιήματα: κάθε ποίημα και μια διαφορετική, πρωτότυπη ιστορία για κάθε γράμμα τη Αλφαβήτας. Και, στο τέλος, ένα ποίημα για όλα τα γράμματα μαζί, που ξέρουν να περνούν ωραία και κάνουν την καλύτερη παρέα! 


Δώρο το CD με τα 25 αντίστοιχα τραγούδια, σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου

Ερμηνεύουν οι: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Δώρος Δημοσθένους, Δημήτρης Σταρόβας, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μάκης Παπαδημητρίου, Μάρκος Κούμαρης (από τους Locomondo), Χρήστος Λούλης, Βασιλική Καρακώστα, Σπύρος Σακκάς, Σαβίνα Γιαννάτου, Τζώρτζια Κεφαλά (από τους Μπλε), Μπάμπης Στόκας, Νίκος Ζιώγαλας, Βικτωρία Ταγκούλη, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Μουζουράκης, Νικήτας Κλιντ και η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείο Βούλας "Viva Voce".

Περισσότερα για το βιβλίο-CD μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002248/mia-trelh-trelh-alfabhta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου