Σελίδες

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

"3 λαλούν και 2 χορεύουν" στον Κορυδαλλό - φωτογραφίες

"Μια τρελή τρελή ΑΒ 2 με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα" και "Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα" στο Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του Δήμου Κορυδαλλού. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και στους αρμόδιους του Δήμου Κορυδαλλού για την εξαιρετική διοργάνωση! Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και χαρά!







Από αριστερά: Σταύρος Κασιμάτης, δήμαρχος Κορυδαλλού, Μιχάλης Λώνας, πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, Γιώργος Βιδάλης, δημοτικός σύμβουλος, και Ράνια Μπουμπουρή.



"Είμαι ηθοποιός μεγάλος..." τραγουδάει το τραγούδι του Θήτα εδώ ένας πραγματικά μεγάλος ηθοποιός, ο Λευτέρης Ελευθερίου, μαζί με τους εξαιρετικούς: Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Βανέσα Αδαμοπούλου και Νεφέλη Παπαδερού.









Από αριστερά: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, Νεφέλη Παπαδερού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Στέλιος Πασχάλης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ράνια Μπουμπουρή, Χάρης Κωνσταντόπουλος και Βανέσα Αδαμοπούλου.
  Με τον βιβλιοπώλη Παντελή Δρούτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου