Σελίδες

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

"Ντάμπο", "Στη Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων" και "Τραγούδα!" στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος


Ντάμπο, το Ελεφαντάκι (1941)


Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017, 20.30

Ένα ελεφαντάκι με πελώρια αυτιά μαθαίνει τη σημασία του να ξεχωρίζεις σε τούτο τον κόσμο και με τη βοήθεια ενός ποντικού του τσίρκου εκμεταλλεύεται το «ελάττωμά» του για να… πετάξει! Η 4η animated ταινία της Disney υπήρξε η προσωπική αγαπημένη του «θείου» Walt, αν και φτιάχτηκε αρκετά βιαστικά, για να καλύψει την εμπορική χασούρα που είχε προκαλέσει η «Φαντασία». Θα γινόταν εξώφυλλο στο περιοδικό TIME, αν δεν συνέπιπτε με την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

Σκηνοθεσία: Ben Sharpsteen

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.


Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα, κουβέρτα ή άλλο ύφασμα για το έδαφος. Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων υπάρχει περίπτωση μη πραγματοποίησης της προβολής λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Σάββατο 09/09 | 20.30
ΞΕΦΩΤΟ

Park Your Cinema: Στην Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων (2009)


Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, 20.30

Εννιάχρονο αγόρι που ονειρεύεται τη φυγή από την οικογενειακή εστία, «αποδρά» σε έναν φανταστικό κόσμο στον οποίο κατοικούν τεράστια, τριχωτά πλάσματα, που με τη σειρά τους τον υποδέχονται σαν βασιλιά. Το διασημότερο παιδικό picture book (από το 1963), όπως δηλώνεται από τις περισσότερες αντίστοιχες λίστες των ΗΠΑ, με την υπογραφή του συγγραφέα και εικονογράφου Maurice Sendak, γίνεται στα χέρια του εκκεντρικού Jonze μια… περισσότερο ενήλικης οπτικής αλληγορία για την αφέλεια της παιδικότητας και τη μοναξιά κάτω από τη σκιά της γονικής εξουσίας. Η Karen O, του συγκροτήματος των Yeah Yeah Yeahs, έχει γράψει τα τραγούδια της ταινίας. 
Σκηνοθεσία: Spike Jonze


Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα, κουβέρτα ή άλλο ύφασμα για το έδαφος.



Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων υπάρχει περίπτωση μη πραγματοποίησης της προβολής λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Παρασκευή 15/09 | 20.30
ΞΕΦΩΤΟ

Τραγούδα! (2016)

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, 20.30

Σε μια πόλη με σχεδόν ανθρωπόμορφα ζώα, ένας δουλευταράς αλλά κακότυχος ιμπρεσάριος αγωνίζεται να κρατήσει το θέατρό του και σκαρφίζεται τη διοργάνωση ενός talent show για τραγουδιστές, υποσχόμενος ένα τρελό χρηματικό έπαθλο που προέκυψε από… τυπογραφικό λάθος. Τεράστια εισπρακτική επιτυχία από το studio που μας έδωσε τα Minions, πλημμυρισμένη από τραγούδια (ακούγονται περισσότερα από 60 hits του ξένου ρεπερτορίου!).

Σκηνοθεσία: Christophe Lourdelet, Garth Jennings
Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.


Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα, κουβέρτα ή άλλο ύφασμα για το έδαφος. Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων υπάρχει περίπτωση μη πραγματοποίησης της προβολής λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Σάββατο 16/09 | 20.30
ΑΓΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου