Σελίδες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέα με τον παππού και τη γιαγιά στον "Λόφο με τα παραμύθια"

Με δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της οικογένειας, τον παππού και τη γιαγιά, θα ασχοληθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα των μικρών βιβλιόφιλων, στον "Λόφο με τα παραμύθια". Με αφορμή το υπέροχο βιβλίο της αγαπητής σε μικρούς και μεγάλους Ράνιας Μπουμπουρή, Η γιαγιά μου και ο παππούς μου, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, θα μιλήσουμε για τους δικούς μας παππούδες, για τη σχέση μας μαζί τους και για το πόσο πολύτιμη είναι η βοήθειά τους στην καθημερινότητά μας. Θα ανατρέξουμε στην τέχνη της ζωγραφικής και θα ανακαλύψουμε αν υπάρχουν καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από τα πρόσωπα του παππού και της γιαγιάς μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Θα τραγουδήσουμε και θα φτιάξουμε όμορφες κατασκευές-δωράκια για να τα χαρίσουμε στα δικά μας αγαπημένα πρόσωπα.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, η ομάδα θα πρωτοτυπήσει και πάλι στην κουζίνα, φτιάχνοντας νοστιμότατα κουλουράκια με τη μορφή του παππού και της γιαγιάς! Μη λείψει κανείς!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Staikos Tennis Club στις Αλυκές Βόλου, από τις 11:00 π.μ. ως τη 1:00 μ.μ., παρέα με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Έλενα Νταβλαμάνου. Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ συμπεριλαμβανομένου τοστ και χυμού (έκπτωση σε αδέρφια).


Πληροφορίες-προεγγραφές στο τηλ.: 6986.438589 

Φωτογραφίες που λάβαμε μετά το εργαστήριο:








Φωτογραφίες από το πρώτο εργαστήριο αυτής της περιόδου, την Κυριακή 18/9, με θέμα τη σοκολάτα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου