Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας λόφος γεμάτος παραμύθια στις Αλυκές Βόλου!


«Ο λόφος με τα παραμύθια» ξανά κοντά στους μικρούς βιβλιοφάγους 
από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Στον υπέροχο χώρο του Staikos Tennis Club, με τη μαγευτική θέα, κάτι παραμυθένιο θα συμβαίνει κάθε Κυριακή. Μαγικές ιστορίες με νεράιδες και ξωτικά, δραματοποίηση, θέατρο, εικονογράφηση ιστοριών, κατασκευές, μαγειρική, βιβλιοπαρουσιάσεις, διοργάνωση εκθέσεων βιβλίου, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, είναι μερικές από τις δράσεις με τις οποίες θα έχουν τη χαρά να ασχοληθούν οι μικροί βιβλιόφιλοι.

Σκοπός των κυριακάτικων συναντήσεων είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τα βιβλία, να συζητήσουν γι' αυτά, να παίξουν και να διασκεδάσουν, ώστε η ανάγνωση να γίνει συνήθεια και μέρος της καθημερινότητάς τους. Επιπλέον στόχο αποτελεί η άμεση εξοικείωση με το βιβλίο και την ανάγνωση, και ειδικότερα η σταδιακή εδραίωση μιας φιλικής σχέσης με το λογοτεχνικό βιβλίο.

Την πρώτη Κυριακή λειτουργίας του, ο "Λόφος με τα παραμύθια" θα πλημμυρίσει... σοκολάτα! Οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν μέρος στο συναρπαστικό ταξίδι που έκαναν οι καρποί του κακάο σ' ολόκληρο τον κόσμο και θα γνωρίσουν μια λαίμαργη βασιλοπούλα και τον φτωχό παραγιό που κατόρθωσε να γίνει βασιλιάς χάρη στην αγάπη και τη… σοκολάτα! Θα μάθουν τη γλυκιά αυτή λέξη σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και θα περιηγηθούν στις πιο λαχταριστές αίθουσες του Εργοστασίου Σοκολάτας στην Ελλάδα και του Μουσείου Σοκολάτας της Γερμανίας. Θα μπουν στην κουζίνα και με βασικά υλικά τη σοκολάτα και τη φαντασία τους θα δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές σοκολατένιες λιχουδιές! Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους. Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε μια… γλυκιά Κυριακή!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Staikos Tennis Club στις Αλυκές Βόλου,  από τις 11:00 π.μ. ως τη 1:00 μ.μ., παρέα με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Έλενα Νταβλαμάνου. Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τοστ και χυμού (έκπτωση σε αδέρφια).

Πληροφορίες – προεγγραφές στο τηλ.: 6986.438589

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου