Σελίδες

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Μια τρελή τρελή ΑΒ 2 με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα" στο Smart Park

"Μια τρελή τρελή ΑΒ 2 με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα" στο Smart Theater του Smart Park, στα Σπάτα, το Σάββατο 29/4, στις 12 το μεσημέριhttp://www.smartpark.com.gr/ 
Είσοδος 4 ευρώ - Τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ο Άνθρωπος-Ορχήστρα (Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος) ξεκινάει μια τρελή μουσική περιπέτεια αναζητώντας τα χαμένα γράμματα της Αλφαβήτας με τη βοήθεια των τρελών και απίθανων Αλφαβητούληδων. Στο πλευρό του βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού (η Αγγέλα από την επιτυχημένη σειρά Daddy Cool) και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (o Τζεμ από την επιτυχημένη σειρά Tamam). Ακούγονται επίσης οι φωνές του Μάρκου Κούμαρη από τους Locomondo, της Σαβίνας Γιαννάτου και του Διονύση Σαββόπουλου.

Το θεατρικό έργο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!

Η υπόθεση του έργου:

Στη θαυμαστή χώρα της Αλφαβήτας, ένας ήχος μυστηριώδης και διαπεραστικός έρχεται να ταράξει την αρμονική ζωή των 24 γραμμάτων, τα οποία διασκορπίζονται τρομαγμένα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Και τώρα, πώς θα ξανασυγκεντρωθούν όλα μαζί, ώστε να μπορούν και πάλι οι άνθρωποι να σχηματίζουν λέξεις, φράσεις και ιστορίες; Τη λύση θα κληθεί να δώσει ο Άνθρωπος-Ορχήστρα με την παρέα του: δύο νεραϊδένιες Αλφαβητούλες, τρεις Αλφαβητούληδες μουσικούς και τον κάπως… περίεργο βοηθό του! Όλοι αυτοί, μαζί με τους μικρούς θεατές της παράστασης, θα προσπαθήσουν μέσα από διαδρομές απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές, φασαριόζικες αλλά και μελωδικές, να ενώσουν ξανά τα γράμματα της Αλφαβήτας. Άραγε, θα τα καταφέρουν;

Μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι, βίντεο-προβολές και κουκλοθέατρο!

Ιδανικό για παιδιά από 3 μέχρι 8 χρονών, το έργο περιλαμβάνει 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του βιβλίου, στα οποία οι ηθοποιοί και οι μουσικοί παρουσιάζουν μια πληθώρα ρυθμών και μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά. και τους περίεργους ήχους που μπορεί να παράγει το καθένα. 

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να μάθει διασκεδάζοντας στον μαγικό κόσμο της μουσικής και του θεάτρου!


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Πρωταγωνιστούν: Βανέσα Αδαμοπούλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Νεφέλη Παπαδερού
Φιλική Συμμετοχή: Γιάννης Χατζηγεωργίου
Μουσικοί: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν), Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα)
Σκηνοθεσία – Μουσική: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Κείμενο: Ράνια Μπουμπουρή, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλλης
Κούκλες – Επιμέλεια σκηνικού χώρου και κοστουμιών: Αντωνία Φερεντίνου
Σχεδιασμός – Κατασκευή γυναικείων κοστουμιών: Μαρία Τάγκαλου
Video Art: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Εικόνες video: Χρύσα Σπυρίδωνος (από το αντίστοιχο βιβλίο των Εκδόσεων Ψυχογιός)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου