Σελίδες

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

"Το βιβλιοφιλαράκι μου" στο ιστολόγιο Βιβλιομανία-Βιβλιολατρεία


Ίσως να πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία της Ράνιας Μπουμπουρή. Η ποιητική της διάθεση είναι ονειροπόλα και σε μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου ανάγνωση και εικόνες δένουν αριστοτεχνικά και προκαλούν ενδιαφέρον στα παιδιά! Οι εικόνες είναι ζωντανές και τόσο αρμονικά συνυφασμένες με τους στίχους που κανείς δεν θα πλήξει, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ! 

Μέσα από το βιβλίο και την ανάγνωσή του ο μικρός μας ήρωας θα γνωρίσει πράγματα που δεν ήξερε, θα αποκτήσει κριτική σκέψη και θα δεθεί με την οικογένειά του όταν ο παππούς του, η γιαγιά του και οι γονείς του θα του το διαβάσουν. Ας δώσουμε εμείς οι μεγάλοι στο παιδί το έναυσμα να μάθει και να αγαπήσει το βιβλίο αγοράζοντάς του ένα και διαβάζοντάς το σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού.

Πρόκειται για το καλύτερο βιβλίο αυτής της ηλικίας, ίσως και το μοναδικό για να καταφέρουμε να του μεταδώσουμε τη φιλομάθεια και τη φιλοανάγνωση. Επομένως, σπεύστε να το αγοράσετε και να το προσφέρετε στα μικρά παιδιά για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα φιλαράκια που θα έχουν δίπλα τους για μια ζωή!

Βασιλική Διαμάντη


Περισσότερα για το Βιβλιοφιλαράκι μου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός σε εικονογράφηση της Σίσυς Κυλερτζή, μπορείτε να βρείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου