Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Steve Tesser στην Αίγινα, 15/9!


Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Steve Tesser
Σάββατο 15 Αυγούστου, ώρα 21:30
10ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας
Είσοδος ελεύθερη

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης από τους σημαντικότερους της ελληνικής μουσικής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συμπράττει επί σκηνής στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας με τη νέα γενιά, με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο & Steve Tesser, χαρίζοντάς μας αξέχαστες μουσικές στιγμές. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο εξαιρετικός πολυοργανίστας Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σε αγαπημένα δικά του τραγούδια («Γαμώ την καταδίκη μου», «Ένας τρελλός», «Ο Χαμαιλέοντας» κ.ά.) δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση…

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός τραγουδοποιός, κιθαρίστας Steve Tesser έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία απαράμιλλη μουσική παράσταση με την οποία διασκεδάζεις, ξεσκάς και φεύγοντας για το σπίτι παίρνεις και… πολλά μαζί σου!

Μαζί τους:
Άκης Αμπράζης μπάσο
Φίλιππος Σπυρόπουλος τύμπανα
Γιώργος Καραγιαννίδης ηχοληψία

Παραγωγή-διοργάνωση: Κ.ΕΔ.Α Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας

Οργάνωση παραγωγής: MetroLive Productions info@metrolive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου