Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Άλσος Νέας Σμύρνης


«Δρόμοι Παλιοί - Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη»
σε συνεργασία με τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων «ΗΛΙΟΣ» Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου και τον ΟΚΑΝΑ στο Άλσος Νέας Σμύρνης
Δευτέρα 4 Ιουλίου | Ώρα Έναρξης: 21.00 | Είσοδος ελεύθερη
Αναζητώντας την αλήθεια της μουσικής μέσα από καθαρά μονοπάτια, η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του μεγάλου Έλληνα συνθέτη ερμηνεύοντας τραγούδια του και παρουσιάζοντας αυτοβιογραφικά κείμενά του. Ένα αφιέρωμα σε έναν καλλιτέχνη που με το έργο του δίδαξε αγώνα θυμίζοντάς μας πάντα ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες μπορούμε να σκεφτόμαστε ελεύθερα και να ελπίζουμε.

Η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ τιμά το Μίκη Θεοδωράκη, εμπνέεται από τη ζωή και το έργο του για να στείλει το δικό της μήνυμα: ακόμη και μέσα σε συνθήκες εξάρτησης, υπάρχει ελπίδα και λύση στο πρόβλημα των ναρκωτικών. Ο αγώνας για ένα καθαρό σήμερα, για ένα καθαρό αύριο συνεχίζεται σε δρόμους παλιούς και νέους... με μουσική.

Μια εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών
Oι Ομάδες Μουσικής, Θεάτρου και Χορού του Πολιτιστικού Στεκιού απαρτίζονται από απόφοιτους του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ αλλά και από φίλους – εθελοντές. Με σταθερές εβδομαδιαίες συναντήσεις και με τη βοήθεια επιμορφωτών, οι Ομάδες στοχεύουν στη μάθηση, στην προσωπική και ομαδική βελτίωση και στην περαιτέρω καλλιέργεια των μελών τους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζουν παραστάσεις – συναυλίες – δρώμενα σε εκδηλώσεις εντός και εκτός προγράμματος. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου