Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Για την παρουσίαση βιβλίων της Ράνιας Μπουμπουρή 26-27 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο Βιβλιομανία-Βιβλιολατρεία:

Η πρώτη έγινε στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Κιέριον την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου με τα τρία βιβλία της αγαπημένης μας συγγραφέως Rania Boubouri, τα οποία περιλαμβάνουν και αντίστοιχα 3 cd, "Μια τρελή, τρελή ΑΒ", "Ένα τρελό, τρελό αριθμητάρι" και "Ένα τρελό, τρελό αγρόκτημα" δίνοντας έμφαση στο πρώτο βιβλίο. Απανταχού προσκεκλημένοι οι μικροί μας φίλοι και όχι μόνο! Γέλια, φωνές, ζητοκραυγάσματα, χειροκροτήματα όλα μαζί για αυτά τα πλασματάκια αλλά και από τα ίδια τα παιδιά!





Η χαρά ξεχείλιζε από τα πρόσωπα των παιδιών και σου μετέδιδαν μία γαλήνη και ηρεμία, τις οποίες ο κόσμος επιζητά αυτόν τον καιρό!



Θέμα βιβλίου: η ΑΒ! Αλήθεια μια ΑΒ μπορεί να είναι τρελή, χορευτική και τραγουδιστή; Ε λοιπόν ναι! Όλα αυτά συνέβησαν την Παρασκευή. Τα παιδιά διστακτικά στην αρχή και αφολυ ασχολήθηκαν με τον χρωματισμό της ΑΒ ανέβηκαν πάνω και δείχνανε σε κάθε φύλο, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα γράμμα το καθένα, που ήταν κρυμμένα τα γράμματα. Και αν έπρεπε να βαθμολογηθούν σίγουρα θα παίρνανε όλα τους 10 με ΤΟΝΟ ή μήπως να πω Α με ΤΟΝΟ;;;!!!

Το κέφι της συγγραφέως ξεσήκωσε τους πάντες και σε συνδυασμό με την οπτικοακουστική παρουσίαση ξετρέλανε και κάθε απαιτητικό παρευρισκόμενο! Κάθε γράμμα και ένα τραγούδι! 25 τραγούδια ακούστηκαν! 


Όχι δεν κάνω λάθος... λέω 25 γιατί 24 ήταν για κάθε γράμμα και 1 επιπλέον για την ΑΒ συνολικά!

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν τα καινούρια βιβλία της συγγραφέως, "Η Ροζώ" και "Η γιαγιά μου και ο παππούς μου" αυτή τη φορά στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης Παυσιλύπου! Τα παιδιά ενθουσιασμένα, όπως πάντα, εφόσον όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους!










Θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους του νομού Θεσσαλονίκης και Αττικής αντίστοιχα πως έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις "Μια τρελή, τρελή ΑΒ"! Αν έχετε λοιπόν παιδιά ΤΡΕΧΤΕ να τις δείτε! Αν πάλι δεν έχετε αλλά αισθάνεστε παιδιά ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Για λίγες μόνο παραστάσεις! Για όσους λοιπόν ενδιαφέρεστε σας παραθέτω τα links για να μάθετε λεπτομέρειες για την τοποθεσία, την τιμή των παραστάσεων καθώς και για τους συντελεστές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου