Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

"Μια τρελή τρελή ΑΒ" στη Λεμεσό στις 3 και 4 Δεκεμβρίου!


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ώρα: 16:30
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ώρα: 11:30 & 16:30
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Το Βιβλίο στη Ζωή μας» στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ της Λεμεσού, υπό την αιγίδα του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ.Κώστα Καδή και του δημάρχου Λεμεσού κ.Ανδρέα Χρίστου!


Ένα άλφα που όλο κάπου πάει και τρυπώνει, ένα βήτα που βιάζεται να πάει βόλτα, ένα γάμα που διαρκώς η κοιλιά του γουργουρίζει… Μα τι αλλιώτικη, τι αστεία που είναι αυτή η Αλφαβήτα!

Μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει μουσική, ζωντανό τραγούδι, χορό, θεατρική εμψύχωση με εναλλαγή ρόλων και βιντεοπροβολές. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!


Λίγα λόγια για την παράσταση
Στη μαγική χώρα της Αλφαβήτας ζουν ευτυχισμένα παίζοντας μεταξύ τους τα γραμματάκια, τα οποία έχουν γι’ αρχηγό τους τη γραμματονεράιδα τους, την κυρία Αλφαβήτα! Τη στιγμή όμως που πάνε να τη γνωρίσουν σε όλα τα παιδιά για να μπορούν κι αυτά με τη σειρά τους να παίξουν μαζί της, αυτή εξαφανίζεται! Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να βρεθεί! Να μάθουν όλα τα παιδιά ένα ένα τα γράμματα της Αλφαβήτας για να μπορούν ανακατεύοντάς τα να σχηματίζουν λέξεις, σκέψεις, ιστορίες! Θα τα καταφέρουν;

Μια μαγική παιδική παράσταση με ζωντανό τραγούδι, χορό, γεμάτη χιούμορ, εντυπωσιακά σκηνικά και πολύχρωμα κοστούμια, αλλά και αγάπη για τον μαγικό κόσμο της ελληνικής γλώσσας. Μια παράσταση που μετατρέπει την εκμάθηση σε παιχνίδι!

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον μαγικό κόσμο της Αλφαβήτας και τους θησαυρούς της γλώσσας μας, τραγουδώντας και χορεύοντας παρέα με τα γράμματα!

H σειρά βιβλίων κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. 

Συντελεστές
Κείμενο: Ράνια Μπουμπουρή
Σκηνοθεσία | Διασκευή | Κουστούμια: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Πρωτότυπη μουσική: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Μουσική διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Σκηνικά: Δανάη Πανά
Κατασκευή κουστουμιών: Μαίρη Τζιουβάρα
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας
Φωτογράφιση αφίσας: Μιχάλης Μήτσιος
Φωτογράφιση | Editing: Γιώργος Ηλιόπουλος
Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Αντωνιάδου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου, Ηλίας Καπούλας.

Διάρκεια: 70 λεπτά
Εισιτήρια: 10 γενική είσοδος, 8 παιδικό
Εισιτήρια – Πληροφορίες:
Ταμείο Οδού Ειρήνης 158, 25878744
και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου