Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

7o Φεστιβάλ Αφήγησης Ολύμπου

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και η Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου, του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων της Αφήγησης (ΠΟΦΑ) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καλλιπεύκης (ΜΕΣΑΚ), διοργανώνουν το 7ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Καλλιπεύκη Λάρισας, στις 24 και 25 Ιουνίου 2016. 

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 5μ.μ. με συνάντηση στην πλατεία της Καλλιπεύκης, περίπατο στα σοκάκια του χωριού και αφηγήσεις σε αυλές. 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 10π.μ. θα συνεχιστεί το πρόγραμμα με επιστημονικές ανακοινώσεις, εργαστήρια και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά από φοιτήτριες του Πανεπιστημίου. Το απόγευμα στις 7μ.μ. θα ανοίξει η μεγάλη ενότητα των αφηγήσεων, στην οποία παραμυθάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Καλλιπεύκης θα αφηγηθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 

Για τους μικρούς φίλους του παραμυθιού θα υπάρξουν εκπλήξεις, όπως δωρεά βιβλίων που διέθεσαν οι εκδότες χορηγοί: Διάπλαση, Διάπλους και Ψυχογιός. 

Το Φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών.

Πηγή, όπως και αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: http://www.uth.gr/events/3256-20160606-afigisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου